ZO® Skin Health Circle

ZO SKIN HEALTH BY DR. OBAGI LÖSNINGEN FÖR EN FRISKARE HUD

För mer än 30 år sedan etablerade Dr. Zein Obagi konceptet «frisk hud» och utvecklade då samtidigt behandlingar och hudvårdsprotokoll som bidrog till att skapa en friskare och mer balanserad hud.  Med ZO® Skin Health har Dr. Obagi vidareutvecklat sitt arbete och etablerat nästa generation av terapeutiska produkter och behandlingar.

INNOVATIV VETENSKAP

Dr. Obagi har i samarbete med ZO Skin Health inc utvecklat en komplett portfölj av terapeutiska behandlingar som kan användas oavsett hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet. Baserat på den allra senaste teknologin inom hudvård – bioteknologiska komplex, stamcellskomponenter från växtriket och flerfunktionella leveringssystem – har dessa produkter och protokoll blivit optimaliserade för att täcka alla behov för en frisk hud.

ZO® SKIN HEALTH CIRCLE

Konceptet ZO® Skin Health Circle är utvecklat av Dr. Obagi. Målet är att garantera allra lämpligaste och mest hållbara lösningar för att kunna uppnå en frisk hud genom hela livet.

ZO® Skin Health: Förebyggande och Daglig hudvård

Produkter som håller huden aktiv och frisk. De vårdar, stärker huden, skyddar mot miljöskador och underhåller också resultatet av en medicinsk behandling.

ZO® Medical: Terapeutiska lösningar

Produkter, protokoll och behandlingar till vanliga och kroniska hudtillstånd.

ZO®’s DEFINITION PÅ FRISK HUD ÄR ATT DEN SKALL VARA;

  • Motståndskraftig
  • Mjuk
  • Fast och Stram
  • Jämn hudton
  • Återfuktad
  • Sjukdomsfri